ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Siemens S55 ehkä joulumyynnin yllättäjä
(22.10.02)

Siemens on esitellyt uuden jo jouluksi myyntiin ehtivän vain 85 grammaa painavan uutuuden jossa kiitettävästi ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan. Kolmitaajuuspuhelimena Siemens S55 toimii kaikilla mantereilla (E-GSM 900/1800/1900) ja matkalla otetut kuvat voidaan tietenkin lähettää ystäville MMS-viesteinä. Kuvat otetaan puhelimen mukana tulevalla irroitettavalla kameraperällä.

Tämä QuickPic Camera IQP-500 on paitsi, että se on irrotettavissa siitäkin erinomainen, että siinä on myös salamalaite. Ominaisuus jota nämä kameroihin integroidut pienilinssiset kamerat ehdottomasti vaativat jos kuvanottohetkellä on vähänkin hämärää. IQP-500 painaa 34 grammaa.

Siemens S55 on tietenkin myös varustettu värinäytöllä jossa se käyttää 101 x 80 kuvapisteen kokoista C-STN värimatriisia joka kykenee esittämään 256 väriä. Multimediaviestejä voidaan S55:llä lähettää paitsi MMS-viestinä myös EMS-standardia tukeviin matkapuhelimiin, tätä standardia seuraavat Siemensin lisäksi, Sony Ericsson, Alcatel ja Motorola. Datasiirtoon S55 tarjoaa luokan 10 pakettikytkentäistä GPRS-dataa joka tarkoittaa 4+2 aikajakson (down/up) datasiirtoa, myyntipakettiin kuuluu datasiirtoon tarvittava Siemens Data Suite -ohjelmisto. Tiedonsiirtoon on tarjolla paitsi kaapeli (lisävaruste) myös infrapuna (IrDA) sekä Bluetooth. Siemens S55 tukee Javaa jonka ansiosta puhelimeen voidaan ladata uusia ohjelmia ja esimerkiksi pelejä, tämän lisäksi S55 tukee ns. OTA-palveluita jotka mahdollistavat soittoäänten ja logojen tilaamisen tekstiviestillä tai WAP-selaimella. Hauskana lisänä puhelimessa on eräänlainen virtuaalinen kunto-ohjaaja Fit @ Work joka opastaa oikeanlaisiin rentoutus ja venytysliikkeisiin.

Puhelimen mitat ovat 101 x 42 x 18mm ja painaa 700mAh Li-ion vakioakulla 85 grammaa. Puheajaksi luvataan jopa 6 tuntia ja valmiusajaksi 300 tuntia. Siemens S55:n (kameralla) hinnaksi Suomessa arvioidaan 499 euroa.


etusivulle tästä!
uutisarkistoon tästä!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja