ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Benefonilta salatut paikannus- ja tekstiviestit
(07.05.03)

Maailman johtava GSM/GPS mobiilitelematiikkapäätelaitteiden ja ratkaisujen kehittäjä ja valmistaja Benefon on esitellyt kryptaussovelluksen yhtiön Benefon Track Pro ja Benefon Esc! paikannusinstrumentteihin.

Uusi kryptaussovellus takaa täysin turvallisen tiedonsiirron paikannus, telematiikka ja SMS -viesteille käyttäjien välillä ja tekee ulkopuolisille mahdottomaksi väärinkäyttää viestin sisältöä, Benefonin tiedotteessa kerrotaan. Kryptauksen avulla pystytään myös tunnistamaan ja varmentamaan viestin lähettäjä. "Turvallinen viestien lähettäminen on ollut ongelma tähän asti SMS -viestinnän ammattikäyttäjien parissa. Benefonin telematiikkapäätelaitteilla pystymme nyt takaamaan paikannus- ja telematiikkatiedon sekä muun salaisen tiedon turvallisen lähettämisen SMS -viesteinä. Näin pystymme vastaamaan niiden yritysten tarpeisiin joiden työntekijöiden turvallisuus voi riippua viestinnän tietoturvasta. Meillä on jo julkisen sektorin asiakkaita jotka ovat kaivanneet kryptausta SMS -pohjaiseen viestintään," kertoo Ismo Laitakari, uuden liiketoiminnan kehityksestä vastaava johtaja Benefonilta.

Kryptaus on saatavilla toukokuusta lähtien Benefon Track Pro ja Benefon Esc! telematiikkapäätelaitteisiin, ja asiakkaan aikaisemmat versiot voidaan myös päivittää käyttämään kryptausta.

Katso myös:
Benefon Track puhelimia väkivallan uhreille
(27.02.03)
Testattu: Benefon Esc! NT2002
(20.08.02)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja