ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Siemens ME75 sporttipuhelin
(08.11.05)

me75 matkapuhelinLokakuun alussa toimintansa Suomessa aloittanut BenQ Mobile tuo markkinoille uuden urheilulliseen elämäntapaan sopivan matkapuhelimen, Siemens ME75:n. Laite täyttää suojausluokan IP54 vaatimukset kestäen hyvin roiskevettä, pölyä ja iskuja. Lisäksi kumimainen pinta osaltaan auttaa puhelimen käsittelyssä.

-"Uutuuspuhelin sopii hyvin meille suomalaisille, jotka olemme kovia ulkoilemaan. Kesäkuussa myyntiin tullut toinen sporttipuhelimemme Siemens M75 on ollut todella suosittu, ja ME75:n tulon myötä tulemme olemaan entistä vahvemmin mukana urheilu- ja ulkoilukäyttöön soveltuvien puhelimien markkinoilla. Näiden puhelimien tarjonta on ollut varsin vähäistä", kertoo BenQ Mobilen Suomen maajohtaja Kim Sussmann.

Siemens ME75 on varustettu VGA-kameralla (5x digizoomilla), 65536 värin TFT-näytöllä (132x176) sekä kalenteri ja sähköpostiominaisuuksilla. Soittoäänet ovat polyfonisia. Jo myynnissä olevaan M75-malliin verrattuna ME75 on ominaisuuksiltaan kuitenkin selvästi kevyempi, M75-mallissa kun on mm. laadukkaampi näyttö (enemmän värejä), paikka muistilaajennukselle ja Bluetooth - ominaisuuksia jota ME75:ssa ei ole.

Suomessa ME75 tulee myyntiin joulukuussa 2005. Puhelimen hinta tulee olemaan noin 200 euroa ja sille myönnetään muiden Siemens-puhelinten tapaan kahden vuoden takuu. Puhelimen mitat ovat 105 x 46 x 18 mm, ja se painaa 95 grammaa.

Katso myös:
Siemensin ulkoilmasarjaan M75
(10.03.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja