ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Antivirus-sovellus lamaannuttaa Nokia matkapuhelimia
(10.11.05)

Suositusta matkapuhelimen Antivirus-ohjelmasta ExoVirusStop -ohjelmasta on tullut ladattavaksi muokattu haitallinen ilmaisversio joka estää matkapuhelimen käytön uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Ilmaiseksi ladattava sovellus asentaa Series 60 matkapuhelimeen (mm. Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 6260 ja Nokia N70) mm. joukon viruksia ja muokkaa puhelimen järjestelmätiedostoja tavalla joka estää puhelimen uudelleenkäynnistymisen. Ohjelma tunnistaa asentamansa virukset ja pyytää uudelleenkäynnistystä asian korjaamiseksi. Puhelinteaei kuitenkaan enää pysty käynnistämään muokattujen järjestelmätiedostojen takia ja puhelimen käyttökuntoon saattaminen edellyttää puhelimen viemistä huoltoon.

Haitallinen sovellus on saanut virusnimen Doomboot G. Kyseessä ei ole kuitenkaan varsinainen virus sillä Doomboot G ei leviä puhelimesta toiseen. Ohjelman tarttuminen edellyttää, että käyttäjä lataa tuon muokatun antivirus-ohjelman puhelimeensa.

Aidon ja alkuperäisen ExoVirusStop -ohjelman voi ostaa osoitteessa: http://www.exosyphen.com/
Netistä löytyviä ilmaisversioita tästä ohjelmasta tulee siis välttää, ne eivät ole exoSyphen Studios -yrityksen tekemiä.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja