ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson J220
(16.11.05)

Sony Ericsson on esitellyt uudet ensivuoden ensimmäisen neljänneksen aikana markkinoille tulevan edullisen segmentin kaksitaajuus matkapuhelimen J220:n. Matkapuhelimen käyttäjä voi J220:ssa valita haluaako käyttää Sony Ericssonin valikkonäkymää "Icon Desktop" jossa runsaasti kuvakkeita vai yksinkertaisemman version jossa vain yksi kuvake kerrallaan "Single Icon UI" näkymässä. Myöskään näytön värimäärässä ei olla säästetty, näyttö toistaa 65000 väriä ja on kooltaan 128x128 kuvapistettä. Soittoäänet soivat polyfonisesti (32 kanavaa) kuten nykyaikana jo muissakin edullisimmissa puhelimissa. Puhelin tukee tavallisten SMS-tekstiviestien lisäksi EMS ja MMS-viestejä ja datasiirtoon on käytössä GPRS(4+1)-pakettikytkentäinen data. WAP on versiota 1.2.1. Puhelin on varustettu vaihdettavilla Style-Up -vaihtokuorilla.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

Sony Ericsson J220 valmiusajaksi ilmoitetaan 280 tuntia (yli 11 vuorokautta) ja puheajaksi 6 tuntia. Puhelimen hinnaksi arvioidaan noin 90 euroa kun se tulee myyntiin.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja