ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

Saunalahdella kiinteähintainen GPRS/3G-data
(02.12.05)

Voimakkaasti yleistyvien asiakasta operaattoriin ja liittymään vuodeksi sitouttavien etuohjelmien joukossa Saunalahden viimeisin lisäetu on varmasti monen liittymän lisäpalveluita käyttävien mieleen.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

Saunalahden Dataetu on ensimmäinen 12kk-etusopimus joka antaa lisäedun käyttäjille joita kiinnostaa paitsi liittymän peruskäyttö myös lisäpalvelut kuten datasiirto. Dataetu on etuohjelma joka sallii rajattoman 3G- tai GPRS-datayhteyksien käytön kotimaassa 10/kk -hintaan. Edun myötä asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus käyttää puhelimen ominaisuuksia ilman pelkoa ylisuurista datasiirron veloituksista. Dataetuun kuuluu mm. rajoitukseton sähköpostin käyttö, WAP-selaus ja pikayhteys.

Saunalahti Dataetu on liitettävissä mihin tahansa Saunalahden liittymään paitsi Prepaidiin. Dataetu-sopimus on voimassa vuoden kerrallaan eikä liittymää johon Dataetu-sopimus solmitaan voi sinä aikana irtisanoa tai puhelinnumeroa siirtää toiselle operaattorille. Liittymätyypin vaihto toiseen Saunalahden liittymätyyppiin on kuitenkin mahdollista myös sopimusaikana.

Palvelun erityisehdoissa Saunalahti varaa itselleen mm. oikeuden priorisoida muuta verkossa tapahtuvaa tiedonsiirtoliikennettä Dataetu-palveluun nähden sekä rajoittaa liittymäkohtainen datasiirtonopeus 64 kilobittiin sekunnissa. Molemmat asioita jotka tuskin yllättävät, jokaisella kun lienee tuoreessa muistissa Elisan (silloin Radiolinjan) sunnuntaietu joka jouduttiin ennenaikaisesti lopettamaan verkon ruuhkautumisen vuoksi. Saunalahti käyttää nykyään Elisan verkkoa.

Katso myös:
Elisa lopettaa tasahintaisen GPRS-palvelun
(30.10.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja