ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

3G-palvelut kaikkiin dna-liittymiin
(19.12.05)

Finnet Verkot Oy avaa tänään oman 3G-verkkonsa viimeisenä verkko-operaattorina Suomessa. Soneran 3G-verkko avattiin vuonna 2004 ja jopa Elisa ennätti avaamaan 3G-verkon viime keväänä. Ahvenanmaan Ålands Mobiltelefon avasi oman 3G-verkkonsa kesällä.

Finnet Verkot Oy:n matkapuhelinverkkoja hyödyntävä DNA ilmoittaakin, että se tarjoaa nyt 3G-palvelut kaikkiin sen liittymiin. Palvelut tulevat automaattisesti käyttöön kaikkiin dna-liittymiin. Finnetin 3G-verkko avataan nyt vasta pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Lahdessa.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

3G-videopuhelu toimii kaikissa dna-liittymissä ilman erillistä tilausta. DNA-asiakkaat voivat soittaa videopuheluita DNA:n, Elisan ja Saunalahden liittymiin. Videopuhelut dna-liittymiin maksavat 19 senttiä/minuutti ja muiden operaattoreiden liittymiin 25 senttiä/minuutti. Prepaid-liittymistä videopuhelut dna-liittymiin maksavat 16 senttiä/minuutti ja muiden operaattoreiden liittymiin 25 senttiä/minuutti. Lisäksi videopuheluita on mahdollista soittaa myös ulkomailla 3G-verkkovierailun avulla. DNA:n 3G-palveluita voi käyttää jo noin kymmenessä maassa.

- Huhtikuun alussa käynnistyvä 3G-päätelaitteiden kytkykauppa kiihdyttää 3G-päätelaitteiden myyntiä ja palveluiden käyttöä. DNA lanseeraa tähän markkinaan kilpailukykyiset mobiililaajakaistapalvelut ja houkuttelevan hintaiset 3G-päätelaitteet, DNA Finlandin myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Pekka Väisänen toteaa.

3G-verkon DNA:lle on toimittanut Ericsson.

Katso myös:
Saunalahdella kiinteähintainen GPRS/3G-data
(02.12.05)
Suomen 3G menetti UMTS-toimilupansa
(29.06.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja