ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 6125 nelitaajuuspuhelin
(16.01.06)

Nokia esitteli Nokia 6125 -uutuusmallin, yhtiön suosittujen keskihintaisten puhelinten valikoimaan. Uutuusmalli toimii neljällä taajuudella GSM 850/900/1800/1900 -verkoissa ja sen toimitusten arvioidaan alkavan vuoden 2006 toisen neljänneksen aikana.

Nokia 6125 -puhelimen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota sulavalinjaisen muotoilun ohella
käytettävyyteen, muun muassa näppäimistön selkeyteen. Nokia 6125 -puhelimessa on 1.3 megapikselin kamera 8-kertaisella digitaalisella zoomilla ja videokuvan nauhoituksella. Kuvaamiseen puhelimessa on erillinen kameranäppäin spontaaniin kuvaamiseen. Tiedonsiirtoon muihin laitteisiin Nokia 6125:ssa voi käyttää joko langatonta Bluetooth tai Infrapunayhteyttä. Myös perinteinen ratkaisu USB-datakaapelilla onnistuu. Puhelimen viestintäominaisuuksia ovat instant messaging pikaviestit, MMS-multimediaviestit, Push to Talk -pikayhteys sekä Nokia Xpress audio messaging -ääniviestit. Nokia 6125 -mallissa on lisäksi Macromedia Flash Player, joka mahdollistaa Flash- tiedostomuotoisen multimediasisällön katsomisen matkapuhelimella. Puhelimen muistikorttiformaatti on microSD.

[jatkuu mainoksen jälkeen]
Symantec's Norton AntiVirus 2006

Uutuuslaite on omiaan myös musiikin ystäville, jotka voivat kuunnella MP3-, MP4-, WMA- tai eAAC+ -tiedostomuotoon tallennettua musiikkia puhelimen digitaalisella musiikkisoittimella. Stereo-FM-radio ja Visual Radio -sovellus täydentävät uutuuden äänitoimintoja. Puhelimen stereoäänestä voi nauttia myös lisävarusteena myytävien langattomien Bluetooth -kuulokkeiden kautta. Puhelimessa on lentokäyttöä ajatellen "flight mode" -toiminto, jota käyttämällä puhelinta voi pitää päällä lennon aikana ilman, että puhelin on matkapuhelinverkossa.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja