ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Motorolan menestysmallista 3G versio V3x
(09.02.06)

Motorolalle hyvin markkinaosuuksia vallannut menestysmalli Razr V3 on nyt saatavana myös 3G-versiona. Motorola V3x on itseasiassa ollut jo jonkin aikaa myynnissä Vodafonen yksinoikeudella mutta nyt puhelimen toimitukset myös muille alkaa. Vodafonen merkeillä varustettuun V3x -puhelimeen verrattuna nyt myyntiin tuleva on väriltään tummansininen ja laitteen mukana toimitetaan 128Mb muistikortti ja datakaapeli. Motorola Razr V3x on varustettu 2 megapikselin kameralla (8x digizoom) ulkonäytön yläpuolella sekä vatimattomammalla sisäkameralla videopuheluihin. Razr:n bluetooth tukee nyt myös stereoääntä (A1DP profiili) ja puhelimeen sopii jopa 512Mt Transflash-muistikortti. Video- ja musiikkiformaateista tuettuna on AAC+, MPEG4, WMV, WMA, MP3 ja Real Video/Audio. Sykronoimiseen V3x tukee SyncML:ää. 240x320 kuvapisteen värinäyttö tukee nyt 262000 väriä ollen edeltäjään (V3i) selvästi tarkempi ja värikylläisempi.

Ulkomitoiltaan uutuus on 99x53x19,8 joten ihan ohuesta puhelimesta ei enää voida puhua (V3i on 6mm tätä 3G-versiota ohuempi). Korkeus ja leveyskin ovat varsin hyvin verrattavissa tavanomaiseen kapulamallin puhelimeen.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja