ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Ensimmäinen Benefon Twig esitelty
(24.02.06)

benefon uutuusBenefon on esitellyt yhtiön uuden TWIG-kuluttajabrändin ensimmäisen henkilökohtaisen navigointilaitteen. TWIG Discovery on 256000 värin näytöllä varustettu matkapuhelin sisäänrakennetulla GPS-vastaanottimella. Olennaisin ero aikaisempiin Benefon navigointilaitteisiin on, että nyt karttapalojen ja lisäpalveluiden lataus onnistuu suoraan GPRS-datana kun aiemmin paikkatietoa siirrettiin tekstiviesteillä ja karttapaloja tietokoneen kautta. GPRS-datalla saavutetaan yleensä edullisemmat käyttökustanukset tekstiviesteihin verrattuna. Perinteiset navigointipalvelut kuten 2D/3D-reittiopastus (myös äänellä), nopeus sekä kiinnostuspisteet Discoveryyn tulee myös saatavaksi liikennepalvelut kuten ruuhkavaroitukset, nopeuskameravaroitukset sekä TWIG SOS joka toimittaa hätäsanoman mukana myös paikkatiedon. Myös erilaiset seurantapalvelut tulevat saatavaksi kuten Friend Finder ja Tracker jolla voidaan seurata ystävien ja omaisuuden liikkeitä. Toiminnot edellyttävät, että myös seurattavalla on Benefon paikannuslaite.

TWIG Discoveryn mitat ovat 116 x 51 x 24mm ja paino 128 grammaa. Saatavaksi Discovery sanotaan tulevan huhtikuussa.

Benefonin jo pitkään markkinoilla olleeseen GPS-puhelimeen (ESC!) verrattuna Discovery on kuten TWIG-brändistä kerrotaankin selkeästi kuluttajatuote eikä Discovery esimerkiksi ole kosteussuojattu kuten ESC!. Myös valmistusmaa on eri kuin Benefonin logoa kantavissa nykylaitteissa, Discovery valmistetaan Kiinassa.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja