ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson J100
(24.02.06)

Sony Ericssonin peruspuhelinten valikoimaan on tulossa uusi, Sony Ericssonin pienikokoisin matkapuhelin - Sony Ericsson J100. Uutuus on kaksitaajuus peruspuhelin 65000 värin stn-näytöllä ja polyfonisilla soittoäänillä. Pohjaliitin on kuten muissakin uusissa Sony Ericsson -malleissa Fast Port mahdollistaen nykyaikaisimpien lisätarvikkeiden kiinnittämisen puhelimeen. Vain 100 x 45 x 20 mm kokoisen ja 79 grammaa painavan J100:n puheajaksi ilmoitetaan 8 tuntia ja valmiusajaksi 300 tuntia.

Sony Ericsson J100 ei ole ominaisuuksilla pilattu mutta toisaalta hinnan on luvattu olevan hyvin edullinen. Puhelimen ominaisuuslistalla mainitaan värinähälytys, herätyskello, laskin sekä SMS-tekstiviestit ennakoivalla tekstinsyötöllä. Puhelimessa on myös joitakin erilaisia taustakuvia, polyfonisia soittoääniä sekä pelejä. Puhelin tulee saatavaksi kuluvan vuoden toisen neljänneksen aikana ja värivaihtoehtoja on silloin kaksi, vaalea ja tumma.

Katso myös:
Sony Ericsson K610 - 3G musiikkipuhelin
(24.02.06)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja