ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson W300
(03.03.06)

Edullisempi Walkman, siinä lähtökohta kun ruotsalais-japanilaisen Sony Ericssonin viimeisin uutuus esiteltiin. Aiempia Walkmaneja heikompi kamera ja ´köyhempi´ näyttö mutta muuten varustelutaso on totuttua tasoa, muisti on laajennettavissa ja ja puhelimen mukana toimitetaan USB-datakaapeli. Puhelimessa on myös FM-radio RDS-toiminteella ja tukee lisäksi lentokonemoodia (Flight Mode) jossa puhelinosa on sammutettuna mutta puhelinta voi muuten käyttää esimerkiksi musiikin toistossa. Langattomaan handsfree-käyttöön Sony Ericsson W300:ssa on bluetooth ja ellei datakaapeli ole matkassa mukana voi myös käyttää puhelimen infrapunaporttia. Mukana toimitettava muistikortti on 256Mt mutta puhelimeen sopii jopa 1Gt M2-kortti. Sony Ericsson W300 on myös yllättävän kevyt, vain 90 grammaa ja muut mitat 90 x 47 x 24mm. TFT-päänäyttöön mahtuu 262000 väriä kun puolestaan ulkoinen apunäyttö on musta-oranssi monocrome.

Sony Ericsson W300 luvataan markkinoille vuoden 2006 toisen neljänneksen aikana. Saatavaksi tulee kaksi värivaihtoehtoa, hopea ja hopea-musta.

Katso myös:
Sony Ericsson K610 - 3G musiikkipuhelin
(24.02.06)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja