ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Sony Ericsson M600
(27.03.05)

Sony Ericsson P-sarjaan kuuluvat älypuhelimet saavat pian seuraa M-sarjasta nyt esitelty vain 15mm paksu M600 tulee markkinoille kuluvan vuoden toisen neljänneksen aikana. P-sarjalaisista poiketen M600:ssa ei ole luukkua vaan puhelin on hyvin kämmenmikromainen, puhelimen aakkosnäppäimistö on toteutettu siten, että jokaisessa näppäimessä on kaksi kirjainta.

Sony Ericsson M600 näyttö on 2,6" kokoinen ja toistaa 262 000 väriä. Tarkkuus on 240x320 kuvapistettä (qvga). Näyttö on tässäkin mallissa kosketusnäyttö joten kirjoittaminen voidaan myös tehdä suoraan näytölle. Laitteen oma muisti on 80Mt jota voidaan laajentaa Memory Stick Micro -muistimodulilla. Myyntipakkaukseen kuuluukin vakiona 64Mt Memory Stick Micro. Puhelinta voidaan myös käyttää tietokoneen USB-muistina. Kuten kalliimmissa P-sarjan älypuhelimissa tässäkin on täysi sähköposti ja html -tuki sekä sovellus RSS-syötteiden vastaanottoon. Myös Word, Excel ja Powerpoint -tiedostoja voi selata sekä muokata M600:lla. PDF-tuki löytyy niinikään. Turvallisiin nettiyhteyksiin puhelimessa on vpn-tuki. P-sarjan kamera ja Wlan on kuitenkin jätetty pois tästä mallista.

Sony Ericsson M600 tulee saatavaksi kaksi värivaihtoehtoa, valkoinen ja musta. Euroopassa myyntiin tulevan M600i -mallin radio-osa on UMTS(3G) ja kolmitaajuus-GSM 900/1800/1900.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja