ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Mio A701 Windows-puhelin jossa myös GPS
(06.04.06)

älypuhelinMio Technology Ltd on esitellyt huhti-toukokuussa Suomessakin myyntiin tulevan kolmitaajuus Mio A701-älypuhelimen. Laitteen käyttöjärjestelmä on suomenkielinen Windows Mobile 5 Phone Edition ja siinä on 2,7" kokoinen TFT-kosketusnäyttö (65000 värillä), Bluetooth, GPS-vastaanotin sekä 1,3 megapikselin kamera. Mio A701 sisäistä 192 megatavun muistia voidaan laajentaa 2 gigatavuun SD tai MMC-muistikortilla. Windows Mobilen myötä laitteessa on laaja ohjelmistovalikoima vakiona mm. Word, Excel, PowerPoint, Internet, Sähköposti, Kalenteri ja MP3-toistin. Ehkä kuitenkin mielenkiintoisina on laitteen GPS-ominaisuudet ja se, että myyntipakkaukseen kuuluu skandinavian alueen ja Euroopan suurimpien teiden kartat valmiiksi tallennettuna 512 megatavun muistikortille sekä 24 Euroopan maan kartat DVD-levyllä. Puhelinta ja A701 navigointitoimintoja voidaan käyttää samanaikaisesti.

Mio A701 mitat ovat 117 x 59 x 21,8mm ja paino 150 grammaa. Puheajaksi ilmoitetaan 4 tuntia ja valmiusajaksi 200 tuntia.

Katso myös:
Siemens SXG75 3G-puhelin GPS-navigaattorilla
(18.03.05)


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja