ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia 5500 Sport
(09.05.06)

5500 puhelinNokia on Islannissa pidetyssä tilaisuudessa esitellyt uuden ulkoilijoille suunnatun matkapuhelimen, Nokia 5500 Sport:n. Puhelin on varustettu 2 megapikselin kameralla sekä vedeltä ja pölyltä suojaavalla kuorella ja kumisilla tarttumapinnoilla. Valmistuksessa on lisäksi käytetty ruostumatonta terästä.

Nokia 5500 Sport on myös muilta osin huomattavasti yhtiön aiempia fitness-sarjan puhelimia kehittyneempi. Esimerkiksi nyt julkistetun puhelimen näyttö on nyt selvästi laadukkaampi, näytön tarkkuus on 208x208 jossa värejä 262000. Kahden megapikselin kameralla voidaan myös nauhoittaa liikkuvaa kuvaa, joskin ainoastaan tarkkuudella 176x144 (alle 0,1 megapikseliä).

Nokia 5500 Sport perustuu Series 60 älypuhelinalustaan joka mahdollistaa sovellusten lisäämisen. Täysin uutena ominaisuutena Nokia matkapuhelimessa Nokia 5500 Sportissa on toiminto joka lukee viestit ääneen (esim. kuulokkeisiin). Lisäksi se osaa lukea myös urheilutoiminnon tiedot, jolloin käyttäjä voi keskittyä täysipainoisesti treeniin. Puhelimessa on nyt myös sisäänrakennettu askelmittari joka näyttää kuljetun matkan tai
kulutetut kalorit. Push-to-talk käsipuhelintuki löytyy niinikään. Odotettua sykemittari-ominaisuutta uutuudesta ei kuitenkaan löydy.

Nokia 5500 Sport matkapuhelimen myyntipakkaukseen kuuluu kuulokkeet joita voidaan käyttää myös handsfreenä. Puhelimen musiikkiominaisuuksiin on myös panostettu ja mukaan on saatu myös FM-radio. Puhelimen omaa muistikapasiteettia voi laajentaa jopa 1 gigatavun muistikortilla jolloin puhelimeen mahtuu jopa 750 musiikkikappaletta.

Tiedonsiirtoon puhelin tukee GPRS-datasiirtoa, tietokoneeseen kytkemiseksi käytössä on Bluetooth sekä IRdA-infrapunaportti. Nokia PC Suite ohjelmistolla kalenterin ja osoitekirjan ajantasaistaminen Outlookin kanssa onnistuu.

Saatavaksi tämä kolmitaajuus (GSM 900/1800/1900) matkapuhelin tulee aikaisintaan kesäkuussa. Hinnaksi arvioidaan 350 euroa.

Nokia 5500 Sport mitat ovat 107 x 45 x 18mm ja paino 103 grammaa.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja