ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

Nokia E50
(19.05.06)

E50 puhelinNokia on esitellyt runsaan 300 euron hintaluokkaan sijoittuvan yrityskäyttäjille suunnatun nelitaajuus GSM-peruspuhelimen. Sarjan aiemmin julkaistuista puhelimisa poiketen tässä kolmannen vuosineljänneksen aikana markkinoille tuleva E50 mallista puuttuu niin 3G (UMTS-verkot) kuin tuki langattomille W-LAN -lähiverkoille. Valinnaisena ominaisuutena puhelimessa on 1,3 megapikselin kamera.

Nokia E50 tukee tärkeimpiä yrityssähköpostiratkaisuja, kuten Nokia Intellisync Wireless Email, BlackBerry Connect, Visto Mobile, Altexia ja Microsoft ActiveSync. Puhelimeen on myös valmiiksi asennettu Nokia Office Tools -sovelluksia.

Avaya one-X -ratkaisua käyttävissä yrityksissä Nokia E50 yhdistyy yrityksen jo olemassaolevaan yritysvaihdejärjestelmään, jolloin laite toimii perinteisen pöytäpuhelimen tavoin. Matkapuhelut voidaan esimerkiksi kierrättää yrityksen oman vaihdejärjestelmän kautta, jolloin voi säästää kaukopuhelumaksuissa.

Puhelimen mitat ovat 113 x 43,5 x 15,5mm ja paino 104 grammaa. Puheajaksi ilmoitetaan jopa 6,8 tuntia ja valmiusajaksi 9 vuorokautta. Muistia Nokia E50:ssä on 70Mt jota voidaan laajentaa micro-SD muistimodulilla. Tiedonsiirtoon on käytettävissä perinteinen GPRS/EDGE, datakaapeli sekä Bluetooth (2.0). Näytön tarkkuus on 240 x 320 kuvapistettä ja värimäärä 262 144.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja