ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
  SAUNALAHTI
  CUBIO
  GLOBETEL
   
 
matkapuhelin.net tuotetaan tuulivoimalla! 

HTC TyTN Windows Mobile 3G-puhelin
(27.07.06)

HTC TyTNAikaisemmin Qtek-puhelimustaan tunnettu High Tech Computer Coprporation (HTC) on uudistanut bränditrategiaansa. HTC:n valmistamat laitteet, joita ei myydä operaattorin omalla merkillä tuodaan jatkossa markkinoille yhteisellä HTC-tuotemerkillä.

HTC TyTN (Titan) on HSPDA:ta tukeva UMTS 3G, joka toimii Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Lisäksi puhelimessa on normaalit GSM, GPRS, EDGE, Wi-Fi (WLAN) ja Bluetooth -ominaisuudet. Näyttö on 2,8" TFT-kosketusnäyttö. Muistia on 64Mt joka on laajennettavissa MicroSD-kortilla. Microsoft Windows Mobile 5.0 on käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa laajan ohjelmistotuen MS Office -sovelluksiin. Laitteen ohjaus tapahtuu TFT-kosketusnäytön avulla, jossa on valittavana joko pysty- tai vaakanäyttö. Laitteessa 21, megapikselin kamera sekä etupuolella toinen vaatimattomampi kamera videopuheluita varten. Npääimitö on QWERTY-asettelun mukainen ja yhden käden käyttöä helpottamaan HTC TyTN -laitteessa on navigointirulla.

HTC TyTN tulee myyntiin alkusyksystä 2006 jolloin sen hinta on noin 700-750 euroa. Mitat ovat 112,5 x 58 x 21m95mm ja paino 176 grammaa.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja