ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

Nokia N95 GPS-multimediatietokone
(27.09.06)

N95 matkapuhelinNokia on esitellyt uuden GPS-toiminnon sisältävän matkapuhelimen, tai multimediatietokoneen kuten Nokia tiedotteessaan laitetta kuvailee. Nokia N95 on paljon muutakin kuin GPS-puhelin; viiden megapikselin kamera Carls Zeiss optiikalla, nelitaajuus-GSM, EDGE, 3G HSPDA-laajennuksella ja sokerina pohjalla vielä langaton lähiverkkoyhteys (W-LAN). Käyttöjärjestelmänä Symbian Nokia Series 60 3rd Edition käyttöliittymällä.

N95 puhelin

Puhelimen avausmekanismina nähdään nyt ensimmäisen kerran kaksoisliukurakenne jolloin toiselle puolelle saadaan normaalit näppäimet ja toisella puolelle musiikkitoistolle omat ohjausnäppäimet. Näyttö on 2,6" QVGA 16 miljoonalla värillä, 5 megapikselin kamera tuottaa videokuva 480x640 kuvakoossa 30 kuvaa sekunnissa.

N95 hinta Sovelluksista mainitaan Nokia Minimap -selain, sähköpostisovellus, Flickr kuvablogisovellus, Amazon MobiPocket Reader sekä Yahoo Search -haku. Nokia N95 multimediatietokoneessa on myös FM-radio, mediatoistin, äänen ulostulo 3,5mm liittimellä, mini-USB, sekä uPNP tuki (kodin viihdejärjestelmiin).

Puhelimessa on sisäänrakennettu GPS, kartat ladataan käyttäjän valinnan mukaan datasiirtona. Karttoja tulee saatavaksi sadasta maasta. Ladattavien karttojen etu kiinteästi asennettaviin verrattuna on, että karttamateriaali on aina uusin käyttävissä oleva. Muistia puhelimessa on 160Mt jota voidaan laadentaa microSD -muistikorteilla.

Nokia N95

Nokia N95 mitat ovat 99 x 53 x 21 mm ja paino 120 grammaa. Saatavaksi Nokia N95 tulee vuoden 2007 ensimmäisen neljänneksen aikana.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja