ETUSIVU
  UUTISARKISTO
   
  UUTISET SÄHKÖPOSTIIN
  KESKUSTELU-
ALUE
  PUHELINTORI
KELTAINEN.FI
  SIIRRETYT NUMEROT
  SONERA
  ELISA
  DNA
 
  TELE FINLAND
  SAUNALAHTI
 
  GLOBETEL
   
  

Nokia 5300 XpressMusic
(30.09.06)

nokia 5300 matkapuhelinNokia on julkistanut uuden matkapuhelimen musiikkipuhelintensa XpressMusic -sarjaan. Nokia 5300 XpressMusic puhelimeen mahtuu jopa 1500 musiikkikappaletta lisävarusteena saatavan kahden gigatavun microSD-muistikortin avulla ja siinä on erilliset musiikkisoittimen ohjainnäppäimet. Paremman äänentoiston saavuttamiseksi, puhelin voidaan kytkeä sovittimen avulla ulkoisiin kuulokkeisiin tai kaiuttimiin, joissa on 3,5 mm:n liitin. Nokia 5300 XpressMusic on myös yhteensopiva Nokian julkistaman Nokia Wireless Audio Gateway AD-42W -sovittimen kanssa joka mahdollistaa musiikintoiston langattomasti minkä tahansa äänentoistolaitteen kautta. Musiikin siirtoon tietokoneesta puhelimeen ja puhelimesta tietokoneeseen tarjotaan USB-datakaapelia.

Nokia 5300 hintaNokia 5300 XpressMusic -musiikkipuhelimessa on lisäksi 1,3 megapikselin kamera sekä mahdollisuus videosoittoääniin elävöittämään saapuvia puheluita. Uutuuspuhelin tulee myyntiin muutaman viikon kuluessa. Nokia 5300 XpressMusic puhelimen arvioitu hinta tulee olemaan noin 300 euroa.


etusivulle!
uutisarkistoon!
lähetä sivuosoite sähköpostina!

       
 
 
 
  Uutisvinkki : Kirjoita meille (matkapuhelin@gmx.net) jos tiedät jonkun hyvän matkapuhelinaiheisen uutisen josta emme vielä ole kirjoittaneet.
Mainostaja : Tutustu mediakorttiin.
 
oy Suomen Datalinja ab
tekijänoikeudet ja tietosuoja